Comunitat Valenciana

Echávarri diu que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs"

  • L'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha assenyalat este divendres que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs" enfront de l'equip de Govern després del seu processament pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i la seua investigació per l'acomiadament de la cunyada del portaveu del PP en el consistori Luis Barcala, treballadora temporal de l'Ajuntament.
Echávarri en la taula de Creu Roja, i darrere la pancarta dels animalistes
Echávarri en la taula de Creu Roja, i darrere la pancarta dels animalistes
EUROPA PRESS
Echávarri en la taula de Creu Roja, i darrere la pancarta dels animalistes

Echávarri, interrogat pels periodistes sobre si eixa convicció podia més que la pressió que estava rebent, ha argumentat que la pressió "va implícita al càrrec" i ha assegurat que "no hi ha hagut un sol dia fàcil".

L'alcalde ha lamentat que Barcala, "ja va guanyar" perquè el "dany familiar i personal és tremend, tremendíssim". "Sobretot quan et pares a pensar que no hi ha absolutament res, i que t'estan comparant amb casos de corrupció perquè ningú s'ha portat un duro" ha indicat i ha asseverat que "això ho reconeix tothom".

"Quan em diuen que no va a ser fàcil governar amb sis; doncs no era fàcil governar amb 15, ni era fàcil per a l'anterior alcaldessa governar amb 18. Alacant és una gran ciutat", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento