Echávarri diu que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs"

Echávarri diu que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs"

Echávarri diu que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs"
Echávarri diu que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • L'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha assenyalat este divendres que "la convicció i la força de la raó" li fan aguantar "moments molt durs" enfront de l'equip de Govern després del seu processament pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i la seua investigació per l'acomiadament de la cunyada del portaveu del PP en el consistori Luis Barcala, treballadora temporal de l'Ajuntament.

Echávarri, interrogat pels periodistes sobre si eixa convicció podia més que la pressió que estava rebent, ha argumentat que la pressió "va implícita al càrrec" i ha assegurat que "no hi ha hagut un sol dia fàcil".

L'alcalde ha lamentat que Barcala, "ja va guanyar" perquè el "dany familiar i personal és tremend, tremendíssim". "Sobretot quan et pares a pensar que no hi ha absolutament res, i que t'estan comparant amb casos de corrupció perquè ningú s'ha portat un duro" ha indicat i ha asseverat que "això ho reconeix tothom".

"Quan em diuen que no va a ser fàcil governar amb sis; doncs no era fàcil governar amb 15, ni era fàcil per a l'anterior alcaldessa governar amb 18. Alacant és una gran ciutat", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3183403/0/echavarri-diu-que-conviccio-forca-rao-li-fan-aguantar-moments-molt-durs/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios