Comunitat Valenciana

Detingut per arrancar-li mitja orella a un jove i trencar-li el braç a un metge a Calp (Alacant)

  • Agents de la Guàrdia Civil de Calp (Alacant) han detingut un jove que va protagonitzar dos baralles en la matinada de Halloween, del dimarts al dimecres. En el primer dels incidents, l'ara arrestat suposadament li va arrancar mitja orella a un altre jove mentre que, posteriorment, va protagonitzar una segona baralla en el centre de salut al que va acudir per a ser atès i un dels metges es va fracturar el braç.

Segons han informat fonts de la Comandància, el detingut es va barallar en un local d'oci amb un altre xic, al que va mossegar i va arrancar mitja orella; encara que, posteriorment, es va oferir a portar-li al centre sanitari perquè li atengueren.

No obstant açò, en el centre de salut van tornar a barallar-se. En el transcurs d'eixa segona baralla, va provocar destrosses materials, i un dels metges es va fracturar un braç.

Els agents van detindre el jove i li van traslladar a un centre psquiátric, on ha quedat ingressat a l'espera de rebre l'alta per a passar a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento