Comunitat Valenciana

Dos tècnics d'infermeria auxilien un home que va entrar en parada cardiorrespiratòria en el carrer

  • Dos tècnics en cures auxiliars d'infermeria del Servici de Medicina Interna de l'Hospital de Torrevieja i del Centre de Salut d'Oriola Costa (Alacant) han auxiliat un home que havia entrat en parada cardiorrespiratòria en ple carrer. La seua "ràpida intervenció" va permetre salvar-li la vida a l'afectat.
Els dos tècnics
Els dos tècnics
HOSPITAL DE TORREVIEJA
Els dos tècnics

Així ho ha destacat l'Hospital de Torrevieja, que ha detallat que els dos tècnics -Mario García i Estefanía Tortosa- van atendre fa un parell de setmanes a l'home, que s'havia desmaiat en la vorera inconscient i havia entrat en parada cardiorrespiratòria.

A partir d'eixe instant, la ràpida actuació d'estos professionals va permetre restablir les constants vitals de l'home fins a l'arribada d'una unitat del servici d'atenció mèdica urgent (SAMU), que van continuar amb el massatge cardiorrespiratori del pacient que va arribar a trobar-se cianòtic.

Finalment, l'home va ser traslladat de l'Hospital Universitari de Torrevieja on va rebre el tractament oportú i, als dies, va poder ser donat d'alta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento