Comunitat Valenciana

Una persona ferida i 30 veïns desallotjats en l'incendi d'una vivenda a Benicàssim (Castelló)

  • Una persona ha resultat ferida este dimarts per inhalació de fum i 30 veïns han hagut de ser desallotjats en l'incendi declarat este dimarts en una vivenda d'un edifici de Benicàssim (Castelló), segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

El foc es va iniciar cap a les 21.23 hores d'este dimarts en el sisé pis d'un edifici de deu altures amb 60 vivendes a Benicàssim. L'intens fum que va eixir al replanell de l'escala va obligar el desallotjament de 30 veïns de l'edifici i que els bombers hagueren de confinar a cinc més en les seues vivendes.

Tran extingir-se el foc, que va afectar a una habitació de la vivenda, es va evacuar als cinc veïns confinats, els quals van ser revisats pel SAMU, que va traslladar una dona al centre de salut de Benicàssim per símptomes d'inhalació de fum. El foc va ser extingit cap a les 22.40 hores.

D'altra banda, a les 18.45 hores d'este dimarts un camió que transportava bobines de plàstics es va agarrar foc en l'A-23, que uneix Sagunt amb Terol, a l'altura del municipi castellonenc de Xèrica, encara que només es va cremar la cabina i part de la càrrega. El succés va obligar a tallar la carretera durant una estona.

A més, un cotxe es va incendiar a les 19.30 hores a Xilxes. El vehicle, que estava aparcat en l'interior d'un garatge d'una vivenda unifamiliar en el carrer Magallanes d'esta localitat, va quedar calcinat i el fum va afectar a tota la vivenda, encara que no hi havia cap persona en el seu interior, ja que s'utilitza com a segona residència. La Policia Local i la Guàrdia Civil van desallotjar les vivendes confrontants, encara que estes persones van tornar als seus domicilis quan es va extingir el foc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento