Comunitat Valenciana

Detinguda una empleada d'una empresa d'assegurances per cobrar quotes de les pòlisses i no tramitar-les

  • La Guàrdia Civil ha detingut una empleada d'una empresa asseguradora acusada de cobrar les quotes de les pòlisses d'assegurances de vehicles als clients i no tramitar-les mai, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va iniciar arran d'una denúncia presentada en la caserna de la Guàrdia Civil de la Vall d'Uixó. En esta denúncia, el representant legal d'una empresa asseguradora situada a Sogorb informava als agents que havia rebut les queixes de diversos clients d'una sucursal d'esta empresa asseguradora a la Vall d'Uixó.

Estos clients afirmaven haver contractat assegurances de vehicle i haver abonat els rebuts corresponents. No obstant açò, estes assegurances de circulació no havien arribat a ser tramitats, motiu pel qual algunes d'estes persones s'enfrontaven fins i tot a càrrecs i multes per mancar de segur obligatori.

Immediatament, els agents van iniciar una investigació per aclarir el fet i van descobrir que una treballadora de la citada sucursal d'assegurances de la Vall d'Uixó, encarregada de tramitar les pòlisses contractades, cobrava els rebuts de les mateixes en mà. Esta persona suposadament s'apropiava dels diners rebuts, sense arribar a fer efectives estes pòlisses.

Els clients no s'adonaven que realment circulaven sense segur fins que necessitaven fer ús del mateix, o fins que els era requerit per les autoritats.

Per tot açò, es va procedir a la detenció d'esta persona, una dona de 42 anys i veïna de la Vall d'Uixó, com a suposada autora de diversos delictes d'estafa. De moment s'ha identificat a 8 perjudicats i s'han estafat més de 6.000 euros, encara que no es descarta que poguera haver-hi més víctimes d'esta estafa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento