Comunitat Valenciana

Compromís trenca amb Els Verds a Benidorm

  • El regidor de Compromís a Benidorm (Alacant), Josep Bigorra, s'ha considerat a partir d'este dimecres com "l'únic garant" del compliment del programa amb el qual la coalició Compromís-Els Verds es va presentar a les passades eleccions municipals, per la qual cosa ha escenificat la ruptura de relacions amb el seu company de coalició Juan García, dels Verds.
Gerard Fullana, Josep Bigorra i Marian el Campello
Gerard Fullana, Josep Bigorra i Marian el Campello
COMPROMÍS
Gerard Fullana, Josep Bigorra i Marian el Campello

En roda de premsa, Bigorra, acompanyat pels diputats de Compromís provincial i autonòmic, Gerard Fullana i Marian el Campello, ha escenificat esta ruptura després que este mostrara la seua adhesió a la formació 'Amb tu'.

Bigorra ha acusat García de practicar "transfuguisme en diferit" per haver dut a terme "accions clares de posicionament i filiació cap a un altre partit polític de centre dreta en el qual estan persones com el regidor no adscrit de l'Ajuntament de Benidorm, Leopoldo Bernabeu, o el diputat trànsfuga Fernando Sepulcre".

A més, ha insistit que "fa temps" que l'edil dels Verds "s'ha escorat cap a un altre partit" i que "ha presentat mocions contra el programa electoral, sense el consens oportú i contra el propi ideari dels Verds i de Compromís perquè ni eren d'esquerres ni eren ecologistes".

Per tot açò, ha instat Els Verds que "censuren l'actuació del seu regidor i actuen en conseqüència". A més ha considerat que García hauria d'abandonar el grup municipal de la coalició i passar a formar part del grup dels no adscrits al costat de Leopoldo Bernabeu.

Per la seua banda, Juan García ha assegurat que no pensa abandonar el grup municipal i repta Bigorra a demanar formalment la seua expulsió. L'edil dels Verds desmentix haver incomplit el programa electoral de la coalició i insistix que únicament s'ha acostat una plataforma cívica".

A més, no ha ocultat que la vocació d''Amb tu' és la de convertir-se en partit polític ni que barreja la possibilitat de concórrer a unes pròximes eleccions baix eixes sigles, encara que "de moment açò no és així perquè jo seguisc en Els Verds".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento