Comunitat Valenciana

El PSPV denuncia que l'anunci de licitar l'estudi per a la nova plataforma d'AVE és una "nova burla"

  • El diputat socialista per Castelló, Artemi Rallo, ha denunciat que l'anunci realitzat este dilluns pel Govern del PP que trau a licitació la redacció de l'estudi informatiu per a la construcció d'una nova plataforma d'alta velocitat entre València i Castelló suposa "una nova burla per als ciutadans de la província de Castelló" perquè esta decisió "implica retardar encara més un projecte la construcció del qual ja havia d'estar finalitzada".

El diputat ha explicat que "el que han fet estos senyors és retardar-ho tot, perquè ara liciten la redacció de l'estudi informatiu, per al qual establixen un termini de dos anys i, una vegada redactat, hauran de traure a licitació la redacció del projecte constructiu, que portarà un altre temps important, després caldrà obrir un termini per a licitar l'adjudicació de les obres i, una vegada adjudicades, començarien les obres". És a dir, -ha afegit- "que al ritme que treballa el Govern del PP, estaríem parlant d'almenys una dècada més de retard".

Artemi Rallo considera que tot el que fa el Govern en matèria d'infraestructures "manca de sentit" perquè "l'única cosa que havia d'haver fet Rajoy era licitar les obres conforme a la tramitació administrativa ja existent".

Segons el diputat, pareix clar que a Mariano Rajoy, "li agrada que parega que fa, però sense fer res productiu, més enllà de construir un absurd AVE Low Cost amb un nyap com el tercer carril, que ara no s'atrevixen a posar en servici pel caos que se'n va a produir quan tots els trànsits ferroviaris passen per la mateixa via".

"El que se li dóna molt bé al Govern del PP és discriminar una vegada i una altra la província de Castelló, amb el silenci còmplice de dirigents locals del PP com Isabel Bonig i Miguel Barrachina", ha finalitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento