Comunitat Valenciana

Els grups de l'Ajuntament d'Alacant recolzen horaris de passeig lliure de gossos en els parcs

  • Els cinc portaveus dels grups en l'Ajuntament d'Alacant han recolzat una declaració institucional per a modificar l'ordenança de parcs i jardins amb la finalitat d'establir un horari de passeig lliure de gossos, segons ha informat el grup municipal del PP en el consistori.
Imatge de recurs d'un gos
Imatge de recurs d'un gos
Europa Press
Imatge de recurs d'un gos

En un comunicat, l'edil 'popular' Marisa Gayo explica que eixa mesura ja s'aplica en ciutats com Madrid, Bilbao i Sant Sebastià i que complix amb una "demanda" de "molts alacantins". Sobre este tema ha incidit que, segons el col·legi de veterinaris, existixen censats 35.000 gossos en la ciutat.

D'eixa manera, els portaveus dels cincos grups municipals -Luis Barcala (PP), Eva Montesinos (PSOE), Miguel Ángel Pavón (Guanyar Alacant), Yaneth Giraldo (Ciutadans) i Natxo Bellido (Compromís)-, han firmat una declaració institucional conjunta.

Gayo ha agraït el consens assolit i ha afirmat que la seua aplicació "serà molt important per a millorar la qualitat de vida dels alacantins".

L'edil ha recalcat que l'objectiu és modificar l'ordenança per a permetre el passeig lliure "i, per açò, sol·licitem a la Regidoria de Medi ambient que inicie els tràmits oportuns de l'expedient corresponent".

La regidor ha proposat que el parc Sergio Melgares siga "el primer habilitat a tal fi" i ha argumentat que són "centenars d'alacantins que amb els seus animals freqüenten este parc i han aconseguit que siga un gran exemple de bones conductes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento