Comunitat Valenciana

Detingut un home a Almassora per deixar inconscient la seua parella i trencar un braç al fill d'esta

  • La Policia Local d'Almassora (Castelló) va detindre dissabte passat un home de 42 anys acusat d'agredir la seua parella i el fill d'esta, a més d'amenaçar de mort la filla de la dona. Després de la instrucció de diligències, l'individu ha passat a disposició judicial, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

El cos de seguretat local va rebre la telefonada d'auxili a les 21.39 hores del passat dissabte des del domicili de les víctimes, fins a on es van desplaçar. Allí van trobar la dona inconscient i al fill d'esta amb un braç fracturat i nombroses contusions com a conseqüència de la presumpta agressió patida. La Policia Local va donar avís al Centre de Coordinació d'Emergències a fi que les víctimes reberen atenció mèdica.

El presumpte agressor va abandonar el domicili després de la baralla, per la qual cosa el cos de seguretat local va activar un dispositiu de cerca. El detingut va tornar a la casa una hora més tard, quan suposadament va tornar a agredir tant la seua parella com el xic. En el moment en el qual home intentava abandonar de nou el domicili, els agents van procedir a la detenció.

L'individu va intentar fugir novament sense èxit i, tal com ha informat el cos de seguretat, es va mostrar en actitud desafiadora i agressiva cap als policies.

La regidora d'Igualtat, Susanna Nicolau, ha lamentat este nou episodi de violència masclista, després del qual les detencions en el municipi per este assumpte ascendixen a sis en el que va d'any. Per a l'edil "és evident la necessitat que el Govern eleve el pressupost en les partides de prevenció i atenció i protecció de les víctimes, tal com van exigir Ajuntament d'Almassora i moltes altres institucions durant els actes del passat 19 de juny".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento