Comunitat Valenciana

Mor un matrimoni en l'incendi del seu xalet a la Vila Joiosa

  • Un matrimoni d'entre 50 i 60 anys ha mort esta matinada en l'incendi del seu xalet en la carretera de Finestrat, en el terme municipal alacantí de la Vila Joiosa, segons ha informat el CICU i del Consorci Provincial de Bombers.

L'incendi es va iniciar per causes que s'estan investigant les 2.25 hores d'esta matinada en un xalet de dos plantes, situat en la urbanització Airnihuili. Fins al lloc es va mobilitzar una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (Samu) i una unitat de suport vital bàsic (SVB) que solament van poder confirmar la defunció d'un home i una dona.

L'accés a l'habitatge era molt complicat i quan van arribar els bombers alertats per la Policia Local el foc havia aconseguit ja una gran intensitat en la planta baixa amb temperatures extremes de 500 graus i moments de fins a 1.000 graus. Per açò, els bombers van haver de fer relleus de dos en dos per a refrescar i poder extingir-ho.

En total, s'han mobilitzat 10 bombers i quatre vehicles del parc de Benidorm, recolzats per la Policia Local i Guàrdia Civil, que han donat per finalitzat el servici a les 5.47 hores, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento