Comunitat Valenciana

Tres ferits en un accident laboral en caure de 4 metres en un escorxador de la Granja de Rocamora

  • Tres operaris han resultat ferits este dimarts en caure des d'uns quatre metres quan treballaven sobre un fals sostre en un escorxador a la Granja de Rocamora (Alacant), segons han informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci provincial de Bombers.

Els tres homes treballaven en un fals sostre quan, sobre les 11.00 hores, pel que sembla s'ha desprès i han caigut al buit. Com a resultat, un home d'uns 70 anys i un altre de 40 patixen politraumatismes i han sigut derivats a l'Hospital d'Oriola, mentre que un altre treballador jove, del qual es desconeix l'edat, ha pogut desplaçar-se pels seus mitjans fins a la mútua amb dolor en un peu.

L'avís ha entrat als servicis d'urgències a les 11.00 hores per a alertar d'un accident laboral en un escorxador a la Granja de Rocamora. S'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) així com efectius del Parc de Bombers d'Almoradí, Oriola i Crevillent.

Els servicis mèdics han assistit als tres treballadors: un jove que s'ha traslladat pels seus mitjans a la mútua de treball per dolor dempeus; un home d'uns 70 anys; i, un altre, d'uns 40 anys, tots dos amb politraumatisme, que han sigut traslladats a l'Hospital de la Vega Baixa d'Oriola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento