Comunitat Valenciana

Imposen 4 dies de localització a una mare que tocà els genitals de la seua filla menor en no demanar Fiscalia més pena

  • La secció setena de l'Audiència Provincial d'Alacant ha imposat quatre dies de localització permanent a una dona que va tocar els genitals de la seua filla menor -d'11 anys- en no demanar la Fiscalia més pena. El tribunal mai pot posar una condemna més elevada que la que demana l'acusació.

Estes actuacions es van instruir per un presumpte delicte d'abús sexual a menors, encara que el ministeri fiscal va qualificar els fets com una falta de vexació injusta i per la qual va sol·licitar els quatre dies de localització permanent i la indemnització finalment imposada de 3.000 euros.

La mare es va confessar autora dels fets en el juí i la defensa de la seua filla va estimar que no era necessari seguir amb la vista oral, per la qual cosa es va declarar conclús el procediment.

En el moment en què va ocórrer l'incident, l'any 2014, la custòdia de la menor la tenia el pare, que va ser qui va presentar la denúncia contra la dona. Esta solament podia veure la xiqueta a casa de l'àvia materna, en visites tutelades.

En una d'eixes visites, en una data indeterminada però anterior al 19 de juny de 2014, la dona es va portar la xiqueta, que tenia 11 anys, al seu habitatge, i quan estava en el sofà veient la televisió, li va baixar les malles que portava i per damunt de la roba interior li va començar a tocar els genitals. Va cessar quan la menor li va dir que no fera això.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento