Comunitat Valenciana

L'incendi d'un habitatge a Benicàssim obliga a desallotjar 50 veïns sense causar ferits

  • L'incendi d'un habitatge declarat anit a Benicàssim (Castelló) ha obligat el desallotjament preventiu d'uns 50 veïns d'un edifici encara que no hi ha hagut que lamentar ferits, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

El foc, l'avís del qual es va registrar a les 10.15 hores d'este diumenge, es va iniciar en un habitatge situat en el primer pis d'un edifici de huit plantes situat en l'avinguda Mohino de Benicàssim.

L'incendi va provocar una alta temperatura i que el fum s'isquera per les finestres, per la qual cosa els bombers van haver d'actuar tant des de l'exterior, perquè no es propagara al pis superior, com des de dins. El foc ha quedat extingit a les 2.15 hores d'este dilluns.

La Policia Local i la Guàrdia Civil van haver de desallotjar uns 50 veïns de l'edifici, els quals ja ha tornat a les seues cases, a excepció de l'habitant de l'habitatge sinistrat, el qual ha quedat totalment afectat i la seua estructura serà revisada este dilluns per un arquitecte municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento