Comunitat Valenciana

Detinguda una dona després d'assaltar un habitatge de la zona nord d'Alacant

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant una dona de 31 anys després de suposadament assaltar un habitatge de la ciutat, segons ha informat este dimarts la Comissaria provincial en un comunicat.

Una telefonada a la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional va alertar els agents d'un assalt en un habitatge situat a la zona nord de la ciutat.

El perjudicat va sorprendre una dona en la seua casa, que en adonar-se de la seua presència, va fugir del lloc saltant la paret de la terrassa. L'home va perseguir la dona mentre alertava la Policia i quan els agents van acudir, van observar un rastre de sang fruit de les lesions que la víctima va patir en fracturar el cristall de la porta d'un portal per a amagar-se.

Amb el rastre, els policies van arribar a un quarto de neteja situat en els soterranis de l'edifici, que tenia el barret fort forçat, i on es trobava amagada la dona. Allí, van verificar que tenia talls en els braços produïts pel trencament del cristall.

Els agents van comprovar que esta persona presumptament havia sostret de l'habitatge un moneder amb diners i va ser detinguda per un delicte de robatori amb força en les coses.

La intervenció va ser duta a terme per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento