Comunitat Valenciana

Peníscola de Cinema incorpora 12 produccions audiovisuals més al recorregut pels seus escenaris de pel·lícula

  • La destinació turística Peníscola seguix recolzant la posada en valor de la seua condició com a ciutat de rodatges i preveu ampliar el projecte Peníscola de Cinema sumant 12 produccions audiovisuals més al recorregut pels seus escenaris de pel·lícula, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Np Peníscola De Cinema Creix I Incorpora 12 Produccions Audiovisuals Més Al Reco
Np Peníscola De Cinema Creix I Incorpora 12 Produccions Audiovisuals Més Al Reco
AYUNTAMIENTO DE PEÑÍSCOLA
Np Peníscola De Cinema Creix I Incorpora 12 Produccions Audiovisuals Més Al Reco

La Filmoteca Nacional col·labora amb l'Ajuntament del municipi en esta tasca, doncs ha facilitat el treball de camp dut a terme per l'àrea tècnica de la regidoria de Turisme al llarg dels últims mesos.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha firmat la documentació requerida per este organisme per a poder donar ús al material minutat i estudiat i fer créixer així l'experiència turística vinculada amb la ciutat de rodatges.

"Després de mesos de treball i visualització de materials, hui firmem la documentació necessària per a incorporar les escenes de les pel·lícules rodades ací a l'experiència que oferim al turista perquè conega la Peníscola de Cinema cada vegada amb més detall", ha explicat l'alcalde, que s'ha mostrat "molt satisfet" per la iniciativa de l'àrea de turisme "que reforça la projecció de la ciutat com una ciutat de cinema, la qual cosa està atraient nous perfils de turista i al llarg de la temporada mitjana i baixa fins a la nostra localitat".

El mes de maig del passat any arrancava la proposta de la destinació turística per a posar en valor els rodatges recentment acollits, com 'Juego de tronos' o 'El Chiringuito de Pepe'.

MÉS DE 5.000 VISITANTS

El disseny d'una ruta turística en les localitzacions dels rodatges pel Casc Antic, l'oferta de més de 100 visites guiades gratuïtes en el primer any i la creació del lloc web www.peniscoladecine.com ha resultat en més de 70.000 turistes interessats en la descàrrega d'informació online per a la realització de la visita de forma autònoma i més de 5.000 visitants participant en les visites guiades oferides per l'Ajuntament.

El nou rodatge de TVE, 'El Ministerio del Tiempo', enguany, obria la porta a l'ampliació de la ruta amb la seua incorporació, projecte que es durà a terme després de l'emissió dels dos capítols en els quals apareix Peníscola en esta temporada a punt d'estrenar.

A més d'esta nova sèrie, Turisme ha programat incorporar nous escenaris i més pel·lícules a les ja existents en la ruta -'El Cid', 'Calabuch' o 'París Tumbuctú' de Berlanga-, sumant imatges i escenaris de la sèrie 'El Barco'; la pel·lícula 'Fin', protagonitzada per Clara Lago i Maribel Verdú; 'Mataharis' d'Icíar Bollaín; 'Blink', el curt dirigit per l'il·lustrador del Batman de DC, Diego Latorre; 'Pizza Eli', 'El día nunca por la tarde'; 'Los Bucaneros del Caribe'; 'Todos eran culpables'; 'La vida es meravillosa' o 'Tramuntana', film en el qual va participar ja en 1990 part de l'equip de la direcció de producció del del Ministerio del Tiempo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento