Comunitat Valenciana

El Festival de Cinema d'Alacant concedix el seu premi 'Ciutat d'Alacant' a l'actriu Irene Escolar

  • El Festival de Cinema d'Alacant entregarà el premi 'Ciutat d'Alacant' a l'actriu madrilenya Irene Escolar, que arreplegarà el guardó durant la gala inaugural de la 14 edició del certamen, que tindrà lloc el pròxim 20 de maig en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA), segons ha informat l'organització este dimecres.
Irene Escolar, premi Ciutat d'Alacant del Festival de Cinema
Irene Escolar, premi Ciutat d'Alacant del Festival de Cinema
FESTIVAL DE CINE
Irene Escolar, premi Ciutat d'Alacant del Festival de Cinema

El premi 'Ciutat d'Alacant' distingix joves promeses del cinema espanyol que destaquen per la seua trajectòria i la seua projecció en el panorama cinematogràfic nacional.

En les passades edicions han sigut guardonats amb este premi actrius com Marian Álvarez, el passat any; Mario Casas, Lucía Jiménez, Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Fernando Tejero, Pilar López d'Ayala o Hugo Silva.

El director del Festival de Cinema, Vicente Seva, ha destacat d'Irene Escolar la seua interpretació en la pel·lícula 'Un otoño sin Berlín', que li va valdre el premi Goya com a Actriu Revelació en 2016. Seva també ha elogiat el seu paper de Juana la Boja en 'La Corona Partida', nexe entre les dues sèries de TVE, 'Isabel' i 'Carlos Emperador'.

El director del festival ha accentuat el premi que "reconeix el treball de joves promeses que són el futur del panorama cinematogràfic nacional".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento