Comunitat Valenciana

Dos incendis calcinuen part d'una masia a la Font Roja i la cuina d'un xalet a Benidoleig

  • Dos incendis han afectat en les últimes hores una masia situada en el parc natural del Carrascal de la Font Roja, a Alcoi, i un xalet de la localitat alacantina de Benidoleig. Encara que les causes no estan confirmades, tot apunta a què el primer foc es va originar en una ximenera, mentre que el segon va poder deure's a un curtcircuit en la cuina de l'habitatge, segons han informat a Europa Press fonts del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.

Cap a les 14.15 hores d'este dijous, els bombers van rebre un avís pel qual s'alertava que s'havia incendiat una zona de matoll del parc natural de la Font Roja. No obstant açò, quan van acudir a la zona, van comprovar que en realitat estava cremant la planta superior d'una masia de dues plantes, localitzada en l'interior de la zona verda.

Quan van arribar al lloc, els efectius van trobar en l'exterior de l'habitatge una dona que es trobava en l'interior de la masia i que va eixir en iniciar-se el foc, per la qual cosa no va patir danys. L'origen de l'incendi encara no està clar, però els primers indicis assenyalen la ximenera de la casa.

Fins a l'habitatge incendiat es van traslladar un Prefectura, un Brigada Forestal, un Primera Eixida i un Autobomba, que han extingit el foc. A més, els bombers han indicat que romandran tot el dia controlant la zona per a previndre possibles conats, atés que la masia es troba en l'interior del parc natural.

L'altre incendi va començar cap a les 3.15 hores de la matinada d'este dimecres al dijous en un xalet del carrer Llagostera de Benidoleig. Un jove es trobava en l'habitatge, però tampoc va resultar ferit. Un Prefectura i un vehicle de Primera Eixida es van desplaçar fins a l'habitatge i van extingir el foc al voltant de les 6.15 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento