Comunitat Valenciana

Detingut un veí de l'Alcora per portar-se per la força la seua exparella menor d'edat i amenaçar amb tirar-la a un pantà

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home, veí de l'Alcora (Castelló), acusat de portar-se per la força la seua exparella menor d'edat i amenaçar amb tirar-la a un pantà, segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.

L'actuació es va iniciar dilluns passat, quan es va rebre una telefonada en la central d'emergències 062 de la Guàrdia Civil. En esta telefonada, una dona informava que s'havia presentat en la seua casa l'exnóvio de la seua filla -la qual és menor d'edat-, sobre el qual pesava un orde judicial d'allunyament per un episodi anterior de maltractament.

Després de ser descobert per la mare, l'ara detingut la va amenaçar de mort i es va portar a la menor per la força en el seu cotxe. Immediatament, els guàrdies civils van iniciar un dispositiu per a localitzar-los i van aconseguir trobar-los en el nucli urbà de la localitat de l'Alcora. En ser sorprès pels agents, esta persona es va donar a la fuga amb el vehicle a gran velocitat i amb la menor retinguda, posant en greu perill els altres usuaris de la via.

Finalment, i en veure's envoltat pels agents, l'ara

detingut va traure a la menor del cotxe i la va agafar en braços apuntant-la per la baranda d'un pont i va amenaçar els agents amb tirar-la al pantà si s'aproximaven. Els efectius van aconseguir convéncer-ho perquè deposara la seu actitud i van aconseguir que alliberara la menor.

ES VA DONAR A LA FUGA

En eixe moment l'individu va tornar a donar-se a la fuga en el seu vehicle a gran velocitat, esta vegada en direcció a on es trobaven els guàrdies civils, per la qual cosa un d'ells fins i tot va haver de saltar per a evitar ser atropellat.

Finalment els agents van aconseguir detindre esta persona, un home

de 27 anys i veí de l'Alcora, com a suposat autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, trencament de condemna, amenaces, detenció il·legal, atemptat contra agent de l'autoritat i per un delicte contra la seguretat vial.

El detingut, en unió a les diligències instruïdes, ha sigut posat a la disposició dels Jutjats de Castelló, segons han indicat en el comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento