Comunitat Valenciana

Detingut a Busot un home que s'oferia com a entrenador personal i va abusar de sis dones, tres menors

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 36 anys, veí de Busot (Alacant), acusat d'abusar sexualment de sis dones, tres d'elles menors d'edat, de 13, 15 i 17 anys. El detingut contactava amb elles en gimnasos, suposadament s'oferia com a entrenador personal i es portava les seues víctimes a casa, baix el pretext de donar-los un massatge esportiu, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Detingut a Busot (Alacant) per abusos sexuals
Detingut a Busot (Alacant) per abusos sexuals
GC
Detingut a Busot (Alacant) per abusos sexuals

La detenció del presumpte autor dels fets, per part de la Guàrdia Civil del Campello, es va poder dur a terme gràcies a la denúncia d'una menor, de 17 anys. Els investigadors no descarten l'aparició de més víctimes, que no hagen denunciat fins al moment. El detingut ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

Segons la Guàrdia civil, el detingut sempre actuava de la mateixa forma: seleccionava i captava a les seues futures víctimes en el gimnàs de la localitat, del que era usuari, i se'ls oferia com a preparador físic, argumentant tindre una titulació d'entrenador personal.

D'esta manera les convencia, valent-se també de l'amistat personal que tenia prèviament amb les respectives famílies de les xiques triades. Després d'entrenar amb elles, les convencia per a anar a l'habitatge, sabent que la seua parella no anava a estar a casa durant eixa estona, i ací és on començava la seua acció delictiva, que ha sigut detallada "a la perfecció" per totes les víctimes.

RITUAL

En entrar al domicili, el presumpte abusador tancava la porta d'entrada amb pestell, posava música i els comentava que seria "recomanable" donar-los un massatge "esportiu" per a "cruixir-los" l'esquena, excusa amb la qual començava a realitzar els diversos tocaments durant 20 minuts, que cronometrava amb un rellotge, segons la Guàrdia Civil.

Totes les víctimes van coincidir a declarar que, davant estos abusos, l'ara detingut "mostrava explícitament estar gaudint de la situació amb gran placer". Una de les víctimes, de 26 anys, va anar a la seua casa amb motiu d'una proposta d'un fals treball en la cafeteria d'un suposat amic del detingut, qui va intentar dur a terme el mateix "ritual" del massatge esportiu, encara que en esta ocasió va haver-hi resistència per part de la dona.

En un altre dels casos, la menor va relatar als agents que va ser convidada a este gimnàs pel detingut, tant ella com les seues amigues, a canvi d'eixos massatges, suposadament necessaris per al correcte entrenament. Altra de les menors, la de 13 anys, va manifestar en la seua denúncia dels fets que el detingut va intentar seguir amb esta pràctica, valent-se de l'amistat amb els pares de la menor, qui va haver de bloquejar-lo en el seu telèfon mòbil, a causa de la "insistència" que mostrava.

Segons ha desvetlat la investigació, l'arrestat acudia de forma habitual a este gimnàs i es mostrava "extremadament amable i afectuós" amb les dones que també acudien al centre esportiu. S'acostava a aquelles que tenien bona presència física, amb l'excusa d'ensenyar-los a realitzar correctament un exercici i en eixe moment començava a entaular conversa amb elles per a, finalment, oferir els seus servicis com a entrenador personal i concertar les visites a la seua casa.

La Guàrdia Civil té coneixement que diverses dones han deixat d'acudir al gimnàs "de forma sobtada", per la qual cosa sospita que puga haver-hi més casos d'abusos sexuals que encara no hagen sigut denunciats per les víctimes. Per açò sol·licita que, si és així, que ho posen en coneixement de les autoritats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento