Comunitat Valenciana

El SanSan Festival preveu 50.000 assistents i un impacte econòmic de 5 milions en la seua estrena a Benicàssim

  • CASTELLÓ, 5 (EUROPA PRESS)

El SanSan Festival, que se celebrarà els dies 13, 14, 15 i 16 d'abril a Benicàssim (Castelló), preveu l'assistència de 50.000 persones i un impacte econòmic de 5 milions d'euros, segons ha informat en la presentació de l'esdeveniment l'alcaldessa del municipi, Susana Marqués, que ha estat acompanyada pel director del festival, Santiago Álvarez, i el president de la Diputació, Javier Moliner.

Álvarez ha assenyalat que ja ha començat el muntatge en el recinte de festivals per al SanSan, el qual comptarà amb dos escenaris principals de música en directe entre les 17.00 i les 6.30 hores i una carpa amb música amenitzada per djs, en la seua major part bloguers especialitzats en música, entre les 23.00 i les 6.30 hores.

Així mateix, el director del festival ha assenyalat que hi haurà activitats paral·leles com una carpa de futbol, atraccions, grups de bandes emergents, així com firma de discos i alguna presentació fora del recinte.

Santiago Álvarez ha explicat que en el festival actuaran uns 90 artistes, entre bandes i djs, i que serà l'edició més nombrosa quant a nombre d'assistents, "ja que en edicions anteriors hi havia 40.000 assistents". Així mateix, ha assenyalat que ja s'han venut 11.000 abonaments de quatre dies, la qual cosa suposa 44.000 assistents, "per la qual cosa confiem a aconseguir les 50.000 persones".

El director del SanSan, que es va celebrar anteriorment en la localitat valenciana de Gandia, ha assegurat que l'organització desitja que el festival siga un "projecte sòlid" i que el pròxim any puga elevar el nombre d'assistents entre un 20 i un 30%. "Fins que ens convertim en un dels festivals del top-ten d'Espanya", per la qual cosa ha afegit la idea és quedar-nos a Benicàssim per temps indefinit", ha asseverat.

ESTÀNDARDS DE QUALITAT

Així mateix, Álvarez ha destacat que el festival seguirà els estàndards de qualitat exigits, i ha assenyalat que els van demanar als empresaris que cregueren en la gent que arribarà atreta per l'esdeveniment, "ja que és turisme que pot tornar a una ciutat com Benicàssim, que és un paradís".

Per la seua banda, a l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha revelat que el SanSan Festival contribuirà a elevar el nivell d'ocupació dels hotels i càmpings en Setmana Santa, el qual se situava en anys anteriors entre el 67 i el 70% i enguany s'incrementarà fins al 97-98 per cent".

Marqués ha ressaltat les bondats de Benicàssim per a poder acollir esdeveniments musicals, i ha dit que, a més de tindre un teixit empresarial de "primer ordre", una gastronomia "espectacular" i uns servicis públics per a acollir moltes persones, compta amb dos "al·licients" nous: l'aeroport i la pròxima arribada de l'AVE.

La primera edil ha instat altres administracions a recolzar els esdeveniments de qualitat "amb la mateixa força amb que els recolza la Diputació".

Finalment, el president de la corporació provincial, Javier Moliner, ha augurat que el SanSan Festival serà un "autèntic èxit", i ha recordat que els festivals que se celebren en la província generen un impacte econòmic de 60 milions d'euros, suposen la creació de més de 2.000 llocs de treball i més 700.000 assistents".

UN MILIÓ D'ASSISTENTS

Sobre este tema, ha indicat que "hui no és un somni pensar que a la província pot acabar venint un milió de persones a l'any amb l'argument dels festivals".

Kaiser Chiefs, Leiva, Miss Caffeina, La Raíz, Niños Mutantes, Coque Malla, Corizonas, Despistaos, Elefantes, Ojete Calor Live, Second, Sidercars, Varry Brava, Fuel Fandango, Maga o Las Bistecs són alguns dels artistes que formen part del cartell de la pròxima edició del SanSan.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento