Comunitat Valenciana

Localitzen sense vida l'amo de l'habitatge incendiat en la plaça de l'Església de Xàbia

  • Efectius d'emergències han localitzat el cos sense vida del propietari de l'habitatge situat en la plaça de l'Església de Xàbia (Alacant) que en la matinada d'este dilluns va patir un incendi, suposadament provocat pel propi amo que posteriorment s'ha llevat la vida en els voltants.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació i municipals, tot fa indicar que l'amo de l'habitatge, de 55 anys, s'ha llevat la vida en un lloc pròxim a la casa, al centre de Xàbia, després de provocar l'incendi per al qual havia disposat fins a set botelles de butà, torxes, llenya i gasolina.

No obstant açò, les bombones no van arribar a explotar per la ràpida intervenció dels efectius de Bombers. Els efectius del Consorci Provincial han sufocat sobre les 6.30 hores les flames, declarades sobre les 04.30 hores d'esta passada matinada, en la planta baixa de l'edifici de tres altures en el número 2 de la plaça de l'Església.

El foc ha obligat a desallotjar els habitatges confrontants durant les tasques d'extinció, per la presència de les bombones de butà.

Fins al lloc s'han desplaçat tres vehicles del parc de Dénia que han aconseguit fitar el foc i evitar que les bombones de butà es veren afectades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento