Comunitat Valenciana

La Fiscalia recorre la llibertat provisional del gendre de la viuda de l'expresident de la CAM

  • El ministeri fiscal ha presentat este dimecres un recurs de reposició contra l'acte del titular del jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant pel qual dilluns passat va deixar en llibertat baix fiança de 150.000 euros, i amb mesures cautelars, a Miguel López, únic detingut per l'assassinat de la seua sogra, María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala.
Miguel López abandona Foncalent en el cotxe del seu advocat
Miguel López abandona Foncalent en el cotxe del seu advocat
EUROPA PRESS
Miguel López abandona Foncalent en el cotxe del seu advocat

María del Carmen va ser localitzada morta amb dos trets en el cap dins del seu cotxe el passat 9 de desembre en el concessionari Novocar, propietat de la família i que regentava Miguel López.

Fonts coneixedores del procediment han confirmat a Europa Press que el recurs de la fiscalia es basa que, després del poc temps transcorregut, se seguixen mantenint els mateixos principis pels quals el jutge va enviar a presó a López el passat dia 10 de febrer i que continua el risc de fugida i de pressió sobre els testimonis.

Miguel López va abandonar la presó de Foncalent, a Alacant, la vesprada del passat dilluns després de pagar en metàl·lic la fiança de 150.000 euros que li va imposar el jutge encarregat del cas.

Així mateix, se li ha retirat el passaport i se li impedix acostar-se al concessionari on van ocórrer els fets. A més, ha de personar-se davant la Justícia una vegada a la setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento