Comunitat Valenciana

Amaral, nou cap de cartell nacional de l'Arenal Sound

  • Amaral estarà per primera vegada en l'Arenal Sound -que se celebrarà a Borriana (Castelló) de l'1 al 6 d'agost- per a presentar els seues noves cançons i els grans èxits que Eva i el seu grup han acumulat al llarg dels anys, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.
Amaral
Amaral
Europa Press
Amaral

El grup compta amb milions de discos venuts a tot el món al llarg de la seua carrera, un dels directes més potents del panorama nacional i un últim disc, 'Nocturnal', que ha collit el suport majoritari de crítica i públic, destaquen els responsables del certamen.

En 2003 és va editar 'Estrella de Mar' que, amb quasi 1 milió de discos venuts, suposa un autèntic salt en la trajectòria del grup. El somni d'una compositora estudiant d'escultura i un llicenciat en filosofia i amant de la música i el so de les guitarres començava a ser una realitat.

Dos anys més tard, Amaral va aconseguir posicionar 'Pájaros en la cabeza' com l'àlbum més venut de l'any, va començar la seua marxa internacional i va rebre els premis més prestigiosos del panorama musical. 'Hacia lo salvaje' no arribaria fins el 2012, any en el qual la banda va aconseguir novament arribar al més alt en els llistes de venda amb una gira de més de 100 concerts.

En 2015 Amaral va llançar 'Nocturnal' -disc d'or- i en 2017 'Nocturnal Solar Sesssions', que acompanyen d'una gira nacional i internacional que acabarà el 28 d'octubre en el Palau dels Esports de Madrid amb la gravació d'un disc en directe però que prèviament passarà per Borriana a l'agost per a conquistar a milers de 'sounders'.

TRAJECTÒRIA

Durant estos quasi 20 anys de trajectòria, han tingut l'oportunitat de tocar al costat de grans de la música com Bob Dylan, o Moby, comptar amb col·laboracions d'excepció com Enrique Morente o Peter Buck (REM), participar en l'homenatge internacional a Nelson Mandela pel seu 90 aniversari o protagonitzar el tradicional concert benèfic de Reyes en el Teatro Real de Madrid al costat de la Banda Simfónica de Madrid.

Amaral són exemple que és possible aconseguir el suport del públic i de la crítica. La seua forma d'entendre la música i la gestió de la seua carrera, des del "compromís i la independència", els han convertit en un referent" de la música espanyola.

No queden amb prou pesques entrades per a l'octava edició d'Arenal Sound. Per açò, el pròxim 16 d'abril, o abans si s'esgoten, és tancarà la venda d'abonaments de manera definitiva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento