Comunitat Valenciana

El gendre de la viuda de l'expresident de la CAM podrà eixir de presó baix fiança de 150.000 euros

  • El gendre de María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala, podrà eludir la presó provisional, dictada el passat 10 de febrer, si abona una fiança de 150.000 euros, segons ha informat este dilluns el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) a través del seu compte de Twitter.
Miguel López únic detingut pel crim de la viuda de l'expresident de la CAM
Miguel López únic detingut pel crim de la viuda de l'expresident de la CAM
EUROPA PRESS
Miguel López únic detingut pel crim de la viuda de l'expresident de la CAM

Miguel López roman a la presó provisional com a principal sospitós de ser l'autor material dels dos tirs que van acabar amb la vida de María del Carmen Martínez el passat 9 de desembre en el concessionari Novocar, propietat de la família i que regentava López.

Si paga la fiança, a López se li retirarà el passaport i se li prohibirà eixir d'Espanya. A més, haurà de comparéixer setmanalment davant la justícia, segons el TSJCV.

Divendres passat l'acusació particular que exercix el fill de María del Carmen, Vicente Sala, va defendre que el seu cunyat havia de seguir a la presó provisional, la mateixa posició que manté la Fiscalia.

També divendres passat va acabar el termini per a presentar els escrits d'al·legacions a la petició de la defensa de López, únic detingut en el cas, perquè el seu client fóra posat en llibertat.

El lletrat defensor va desistir de la vista prevista per a abordar la presó provisional de López en l'Audiència Provincial dimecres passat i va tornar a presentar la petició a l'instructor per les dades que s'han aportat en les testificals i en les diligències realitzades estes setmanes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento