Comunitat Valenciana

Processada la mare de la xiqueta que va haver de ser rescatada d'un balcó a Alacant per un delicte d'abandó de menors

  • El jutjat d'Instrucció número 1 d'Alacant ha dictat ordre de processament contra la dona que va deixar sola la seua filla de cinc anys en un pis de la plaça Estels de la capital i que va haver de ser rescatada pels bombers en quedar penjant del finestral de l'habitatge, situat en un seté pis. El magistrat li atribuïx un delicte d'abandó de menors.
Imatge de la menor suspesa en uan finestra d'Estels
Imatge de la menor suspesa en uan finestra d'Estels
BOMBEROS ALICANTE
Imatge de la menor suspesa en uan finestra d'Estels

La interlocutòria -datada el 9 de març- relata que els fets van ocórrer la tarde nit del passat 6 de març quan la xiqueta, de cinc anys, es va quedar sola a casa, en la sisena planta del número 13 de la plaça d'Estels.

Entorn de les 21.30 hores, la menor es va despertar i sobre les 22.15 hores va eixir per la finestra que dóna a la plaça i es va quedar penjant solament subjecta a la barana exterior del finestral i recolzada en l'ampit d'uns 5 centímetres de grossor, "amb el consegüent perill per a la seua integritat", advertix el jutge.

La xiqueta va ser rescatada pels bombers a les 23.00 hores i la mare, una vegada localitzada, va dir que havia eixit "15 minuts" per a anar a un gimnàs en el carrer Girona.

Per això, el jutge obri procediment abreujat contra la mare per si els fets pogueren constituir un delicte d'abandó temporal de menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento