Comunitat Valenciana

Rescatades tres persones dels seus vehicles i desallotgen dos habitatges pel temporal

  • Efectius de la Guàrdia Civil d'Alacant han hagut de rescatar este dilluns tres persones que es van quedar atrapats en dos vehicles a Sant Vicent pel fort temporal i van haver de desallotjar així mateix dos vivendes a Orxeta per un despreniment de terra. A més, van estar pendents tota la nit d'una possible inundació de l'Hospital de Sant Joan.

Així, una patrulla a Sant Vicent va haver de rescatar dues persones que s'havien quedat atrapades en el sostre del seu vehicle baix les vies del tres del Polígon Canastrell. Per al rescat van haver d'utilitzar arnés i cordes per la força del corrent.

Un dels agents es va haver d'assegurar amb l'arnés i nadant contra corrent va aconseguir arribar al vehicle inundat i rescatar les dues persones per eixe procediment.

Així mateix, en la mateixa localitat alacantina van haver d'auxiliar a una dona que també va quedar atrapada en el seu vehicle i que va haver d'abandonar el tot terreny oficial ja que va ser arrossegat per la riuada. Malgrat açò, van aconseguir auxiliar la dona, encara que el vehicle ha quedat inservible en un camp agrícola proper.

Per la seua banda, a Orxeta van haver de desallotjar dos habitatges amb un total de set persones, ens elles dos menors, a causa del despreniment de terra.

D'igual forma, una Patrulla de Sant Joan va estar pendent de la inundació de la planta baixa de l'Hospital de Sant Joan davant el perill que afectara als generadors ja que en eixe cas haguera sigut necessari desallotjar l'Hospital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento