Imputats quatre mossos per maltractaments

Acusats de trencar-li el braç a un detingut. Un jutge de Barcelona ha acordat mantenir imputats per un presumpte delicte de lesions quatre agents dels Mossos d’Esquadra que, suposadament, van propinar una pallissa a un detingut senegalès a la comissaria de Les Corts fins a trencar-li un braç.El magistrat acorda seguir els tràmits per enviar a judici quatre dels agents que van ser reconeguts per la víctima i arxiva la causa per a tres mossos més que inicialment van declarar com a imputats.

Aquest cas, ocorregut a l’abril del 2006 als calabossos de la comissaria de Les Corts, va ser un dels que va portar a la divisió d’Assumptes Interns dels Mossos d’Esquadra a instal·lar càmeres ocultes a la zona de custòdia dels detinguts. La videovigilància va permetre gravar dos casos més de mals tractes que també està investigant actualment la justícia.

Segons la instrucció, que el jutge dóna per conclosa amb aquest acte, els agents imputats «van exercir força física» contra el senegalès, que estava detingut per presumpte tràfic de drogues, fins a produir-li una deformitat del braç esquerre i una fractura de l’húmer que van precisar tractament quirúrgic i ortopèdic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento