Comunitat Valenciana

El jutge deixa en llibertat la mare de la xiqueta rescatada pels bombers d'una finestra d'Alacant

  • La dona detinguda per deixar sola la seua filla en un seté pis de la plaça dels Estels d'Alacant i que va haver de ser rescatada dimecres passat pels bombers després de quedar penjant al buit des de la finestra, ha quedat en llibertat després de declarar davant el titular del jutjat nombre 1 d'instrucció, en funcions de guàrdia.
La menor penjant del finestral a Alacant
La menor penjant del finestral a Alacant
BOMBEROS AYUNTAMIENTO DE ALICANTE/EUROPA PRESS
La menor penjant del finestral a Alacant

La mare figura com a investigada en una causa oberta per un delicte d'abandó de menor, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El lletrat de la mare, José Javier Sáez, ha indicat als mitjans que ara "cal veure com es desenvolupen les diligències prèvies", encara que confia que la seu client no li lleven la tutela de la xiqueta. Durant la seua declaració, segons ha desvetlat Sáez, la mare ha explicat que "va eixir un moment" a fer una gestió a 500 metres i que el moment "es va allargar".

Així mateix, ha afegit que la xiqueta estava "molt dormideta", que es va gitar a les 21.00 hores i que li va dir que estava "molt cansada". A més, ha assenyalat que mai havia obert la finestra que dóna a la plaça, que és "difícil d'obrir", i que "mai" s'imaginava que la menor de cinc anys poguera obrir-la. L'advocat ha agregat que la mare s'ha penedit i que "no ho tornaria a fer en la vida".

QUE TORNE AMB LA MARE DILLUNS

Per tot açò, ha manifestat que esperen que la xiqueta, que pel règim de visites este cap de setmana havia d'estar amb el pare, torne el dilluns amb la seua mare ja que "no hi ha cap mesura ni ningú ha sol·licitat res perquè la xiqueta no estiga amb la seua mare quan isca del col·legi que és quan li toca". La parella porta divorciada uns cinc anys. José Javier Sáez ha comentat que el pare de la menor i exparella de la dona no s'ha personat en la causa.

El lletrat ha assegurat que esta era la primera vegada que deixava la xiqueta sola i, preguntat sobre si és una bona mare, ha defès que "ha estat lluitant durant quatre anys per la custòdia de la xiqueta, perquè es complien el règim de visites; i sempre ha estat molt preocupada per la seua filla".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento