Comunitat Valenciana

Reduït un home nu que subjectava el seu fill en la terrassa del seu pis i cridava contra la seua dona

  • La Guàrdia Civil de Crevillent (Alacant) ha detingut esta matinada un home al qual van aconseguir reduir després d'acudir a l'habitage, alertats per la seua dona, i que es trobava nu subjectant el seu fill de huit anys en la terrassa del pis i proferint crits contra l'esposa.

Al detingut, a qui se li imputa un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar contra la seua dona i el seu fill i atemptat a l'autoritat, ha quedat ingressat en l'ala de Psiquiatria d'Hospital del Vinalopó, a Elx (Alacant), segons ha informat l'institut armat.

La detenció s'ha practicat sobre les 3.00 hores de la matinada d'este divendres quan els agents van acudir a l'habitatge després d'una telefonada d'auxili d'una dona. En arribar, van observar l'home, un espanyol de 39 anys, nu subjectant en la terrassa del pis el seu fill, d'uns 8 anys, i proferint crits incoherents contra la seua parella.

Els agents van mediar perquè soltara el xiquet i, una vegada van aconseguir separar-lo del pare, van procedir a reduir-lo per a posar fi a la discussió. L'home, que es trobava "molt alterat i nerviós", va forcejar amb els agents encara que que van aconseguir reduir-lo malgrat que un d'ells va resultar ferit lleu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento