Comunitat Valenciana

Dos dels fills de la viuda de l'expresidenta de la CAM tanquen la jornada de testificals pel crim

  • Vicente Sala Martínez, fill de María del Carmen Martínez -la viuda de l'expresident de la CAM Vicente Sala que va morir després de rebre dos tirs el passat 9 de novembre- i la seua germana María del Mar Sala Martínez han tancat la jornada de compareixences de testimonis sobre el crim que s'ha celebrat este divendres en el jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant.

Vicente Sala Martínez ha estat entorn d'una hora i mitja en el jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant prestant declaració davant el jutge encarregat del cas de la seua mare, que va morir en el concessionari regentat pel seu gendre, a la presó provisional acusat com a presumpte autor.

El fill de la víctima ha sigut el seté testimoni a declarar este divendres, en la primera jornada de declaracions programada per l'instructor i que continuarà el dia 3 de març, amb dues de les seues germanes, segons han confirmat a Europa Press fonts jurídiques.

Sala Martínez ha eixit per la porta posterior dels jutjats de Benalúa evitant als mitjans; igual que la seua germana María del Mar Sala Martínez, última testimoni a declarar hui, i que ha abandonat els jutjats minuts abans de les 16.00 hores, després de prestar declaració durant una mitja hora.

Els germans no s'han trobat en l'interior de la seu judicial. María del Mar ha arribat als jutjats de Benalúa sobre les 11.00 hores i el seu germà sobre les 13.20 hores. Així, mentre ella ha estat a les portes de la sala, el seu germà ha esperat el seu torn de declaració en un altre espai judicial.

En declaracions als mitjans a l'eixida del jutjat, l'advocat del fill, Luis Corno, ha mantingut el seu silenci "per respecte" i, preguntat per què havien declarat cada testimoni, ha dit: "Cadascun ha respost el que ha cregut que havia de respondre".

Al matí, la primera dels huit testimonis cridats a declarar ha sigut la germana de la víctima, Antonia Martínez, que ha estat declarant més d'una hora des de les 9.45 hores. Antonia ha eixit visiblement afectada i també ha rebutjat fer declaracions, encara que no ha evitat a la premsa.

La resta dels cinc testimonis, treballadors del concessionari on va ser assassinada María del Carmen Martínez, han estat entorn de 45 minuts davant el jutge. Els dos primers treballadors han sigut els qui van descobrir la víctima en el safareig del concessionari i els qui van donar l'avís.

Les testificals seguiran el 3 de març, entre altres, amb les altres dues filles de la víctima, una d'elles la dona del gendre detingut com a presumpte autor del crim, i el dia 6 amb altres testimonis; per al dia 7 de març a la vesprada es preveu realitzar la reconstrucció dels fets en el concessionari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento