Comunitat Valenciana

Psicòlegs i inspectors educatius es desplacen a l'institut de Villena del menor detingut per agressió

  • L'institut d'educació secundària de Villena (Alacant), on un menor ha sigut detingut este divendres després de presumptament agredir dos companys amb arma blanca, ha reprès les classes excepte a l'aula de Batxillerat en el qual s'ha produït el succés. A més, psicòlegs s'han traslladat al centre per a prestar suport a la comunitat educativa, així com inspectors educatius, han assenyalat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Educació i municipals.

Els fets s'han produït este matí entorn de les 09.00 hores a l'IES Las Fuentes, on dos alumnes han patit ferides a causa de l'agressió d'un altre estudiant. A més, una professora i un altre menor han hagut de ser atesos per crisis d'ansietat.

Segons han assegurat fonts municipals, el centre, un dels tres instituts del municipi, ha tornat a la normalitat després que el jove, de 17 anys, hi haja irromput "molt alterat" en la seua aula amb un ganivet i haja provocat ferides a una companya a l'esquena i a un altre.

Les mateixes fonts han recalcat que l'alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre, està en contacte amb el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler.

Per la seua banda, des del Govern valencià han detallat que s'han desplaçat fins a l'institut especialistes del Servici d'Atenció Especial d'Educació d'Educació, psicòlegs de l'Ajuntament i de la Unitat d'Atenció i Intervenció del pla contra la violència en les aules Previ i els coordinadors i inspectors de zona.

A més, el secretari autonòmic està "en coordinació i contacte directe i continu" amb el conseller d'Educació, Vicent Marzà. Des d'este departament del Consell han assenyalat que les tasques se centren ara a donar tota l'atenció psicològica que precise la comunitat educativa de Las Fuentes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento