Comunitat Valenciana

Morella intenta tornar a la normalitat després de la històrica nevada

  • Morella continua amb els treballs de neteja per a restablir les comunicacions i tornar la normalitat a la vida dels veïns. Este dilluns els centres educatius han reobert gràcies al treball fet de la brigada municipal, els bombers i protecció civil, tot i que els estudiants que arriben en transport públic no han pogut anar a classe, segons ha informat l 'Ajuntament en un comunicat.
MORELLA
MORELLA
AYUNTAMIENTO DE MORELLA
MORELLA

El consistori ha coordinat els treballs de neteja durant tot el cap de setmana per a obrir les principals vies d'accés, amb l'objectiu de restablir els servicis principals, com les classes del col·legi, l'escola infantil i l'institut, i donar prioritat al pas dels servicis d'emergència en cas de caldre.

El consistori ha demanat "prudència" i fer cas de les recomanacions per a garantir la seguretat de tots, així com facilitar les tasques dels equips de neteja, i ha assegurat que el que més dificultats està comportant en la jornada de dilluns és l'accés a les explotacions ramaderes.

El sector primari es veu "molt afectat" per la neu, ja que masies i granges encara tenen els camins tancats. Per esta raó, cal telefonar al 085 perquè el centre de coordinació es prepare per als treballs.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollès, ha agraït als treballadors de la brigada, els bombers i protecció civil pel seu "gran tasca", així com el treball dels morellans que han ajudat voluntàriament i "han fet més senzill este treball".

Els dispositius de neteja porten treballant tot el cap de setmana i encara este dilluns continuen amb les tasques de neteja, ja que durant la nit i part del matí han tornat les precipitacions, tot i que en menys grau que la primera nevada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento