Comunitat Valenciana

Detingut un presumpte integrant de la 'Banda del Ford' quan robava en un bar de Monòver

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Monòver (Alacant) un home de 27 anys que ha sigut sorprès quan robava a l'interior d'un bar del municipi. Es tracta d'un presumpte integrant de l'anomenada 'Banda del Ford', coneguda així per utilitzar en els seus robatoris vehicles d'esta marca.

L'ara arrestat ha sigut sorprès pels agents mentre es trobava robant a l'interior d'un bar de Monòver. Als voltants del lloc, havia un vehicle model Ford Fiesta en marxa, amb el pont fet. El detingut havia forçat la reixa d'accés a l'establiment i havia arribat a reunir un total de 470 euros de la caixa registradora i de la màquina escurabutxaques, informa l'Institut Armat a través d'un comunicat.

L'home, de nacionalitat espanyola, 27 anys i resident d'Elda, ja havia sigut detingut fa escassos dies per altres robatoris de la mateixa naturalesa i tipus, per la Policia Nacional d'Elda-Petrer.

Esta actuació de la Guàrdia Civil reforça "encara més si és possible l'estreta col·laboració existent entre els dos cossos pel que fa a la persecució de delictes es referix", destaquen des de la Guàrdia Civil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento