Comunitat Valenciana

Detinguts quatre membres d'una organització que subministrava drogues a menors a l'Alcora (Castelló)

  • La Guàrdia Civil ha detingut, en el marc de l''Operació Martell', quatre persones acusades de pertànyer a una organització criminal que suposadament subministrava drogues a menors en una colla -local on es reunix un grup d'amics- de l'Alcora (Castelló), segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
DETENIDOS POR TRÁFICO DE DROGAS
DETENIDOS POR TRÁFICO DE DROGAS
GUARDIA CIVIL
DETENIDOS POR TRÁFICO DE DROGAS

L'actuació de la Guàrdia Civil, portada a terme per l'equip Roca de Castelló, va començar quan els agents van tindre coneixement per part de pares i mares que en una colla de l'Alcora es podria estar venent substàncies estupefaents a menors d'edat.

Per l'esmentat motiu va començar una investigació que va donar com a resultat que el dia 31 de desembre es va realitzar una entrada i escorcoll amb el corresponent manament judicial en esta colla.

L'escorcoll del local va donar com a resultat la troballa i confiscació de diferents substàncies estupefaents ja preparades per a la venda, diversos bitllets de diferent valor, bàscules per a fer la pesada de la droga, armes blanques, telèfons mòbils, agendes amb anotació de la venda de les substàncies estupefaents i diferents béns relacionats amb el tràfic de drogues.

La venda de substàncies estupefaents en el local era "tan activa" que fins i tot, mentre es realitzava l'escorcoll judicial, van aparèixer al lloc menors amb la intenció de comprar droga.

ENTRE 24 i 49 ANYS

Per tot això es va procedir a la detenció de quatre persones, veïns de l'Alcora, amb edats compreses entre els 24 i 49 anys, com a suposades autores de delictes contra la salut pública -tràfic de drogues- i pertinença a organització criminal.

Amb l'explotació d'esta operació s'ha aconseguit desarticular un important punt de venda de drogues a menors. L'operació continua oberta i no es descarten més detencions. Els detinguts, en unió a les diligències, seran posats a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento