Comunitat Valenciana

Puig diu que la militància decidirà els candidats al Congrés del PSOE, però destaca: "L'important és el què"

  • El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat este dilluns que serà la militància la que decidisca als candidats que es presentaran en el pròxim Congrés del PSOE, tot i que ha apuntat que "l'important és el què".
XIMO PUIG Y AMPARO MARCO
XIMO PUIG Y AMPARO MARCO
EUROPA PRESS
XIMO PUIG Y AMPARO MARCO

Puig s'ha manifestat en estos termes després de finalitzar una reunió amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en ser preguntat si compartix l'opinió del president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, en el sentit que és partidari d'arribar al Congrés del PSOE amb un sol candidat.

Sobre esta qüestió, Puig ha subratllat que el que compartix és el que finalment decidisquen els seus companys i, en este sentit, creu que serà "el que el conjunt de la militància decidisca". "Pot haver un, dos, tres candidats, però l'important són els continguts, és a dir el què, i després qui, i en qualsevol cas discurs inclusiu sempre", ha remarcat.

Preguntat així mateix si compartix l'opinió de Fernández Vara pel que fa que la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, li sembla una bona líder, Puig ha assenyalat que té estima "personal i política" per la presidenta de la Junta d'Andalusia, però ha indicat: "És ella qui ha de decidir el que vol fer, doncs és el seu posicionament".

"Crec en qualsevol cas que l'important ara és parlar del què", ha insistit el també president de la Generalitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento