Comunitat Valenciana

Elche Live Music Festival confirma l'actuació de Fangoria i Miss Caffeina el pròxim 8 d'abril

  • L'Elche Live Music Festival ha confirmat les actuacions de Fangoria i Miss Caffeina per a la cita del pròxim 8 d'abril i en què ja eren anunciats Full i Second. El festival es celebrarà a l'aparcament de Candalix.
Cartel con Fangoria y Miss Caffeina para el Elche Live Music Festival
Cartel con Fangoria y Miss Caffeina para el Elche Live Music Festival
ELMF
Cartel con Fangoria y Miss Caffeina para el Elche Live Music Festival

Fangoria, una de les icones de l'electropop nacional des de fa gairebé trenta anys, presentarà el seu nou disc 'Canciones Para Robots Románticos', editat este mateix any, segons ha informat l'organització en un comunicat.

En ell, Alaska i Nacho Canut arriben amb 12 noves cançons que ells mateixos han produït al costat de Guille Milkyway (La Casa Azul) i Jon Klein (Specimen, Siouxsie & The Banshees). Per a l'Elche Live Music Festival, Fangoria ha aconseguit "uns sons brillants" en el seu últim treball.

Els madrilenys Miss Caffeina se sumen amb nou disc que presentar, 'Detroit', que els ha posat en el més alt de l'escena indie espanyola. El quartet format per Alberto Jiménez, Sergio Sastre, Álvaro Navarro i Antonio Poza porta més d'una dècada passejant les seues enganxoses composicions per tota la península i arriba al festival alacantí per a conquistar.

Alhora, completa la programació el grup il·licità LoveMeBack, els qui amb el pop-rock facturat en el seu llarg homònim 'LoveMeBack' (2013) han rebut unes crítiques "molt positives".

Pel que fa als murcians 'Second' i els sevillans 'Full', els primers presentaran el seu llarg

'Canciones Para Robots Románticos', Viatge Iniciàtic (2015) i els segons el seu nou disc Tercera Guerra Mundial (2016).

"L'esdeveniment pretén assentar-se en la ruta festivalera prèvia a les dates estiuenques amb un cartell on artistes de primer nivell conviuen amb altres menys coneguts però que volen donar el salt a les masses, barrejant estils diversos com l'indie, el rock i l'electro-pop, entre d'altres", ha subratllat l'organització. Les entrades anticipades a 30 euros ja estan a la venda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento