Una combustió dolenta de la caldera, possible causa de mort per intoxicació de la parella de Xàbia

Una combustió dolenta de la caldera, possible causa de mort per intoxicació de la parella de Xàbia

  • La principal hipòtesi que s'estudia de la mort d'una parella d'ancians a la localitat alacantina de Xàbia apunta a una intoxicació de monòxid de carboni per una combustió dolenta de la caldera de l'habitatge, situada en la urbanització La Lluca, segons han informat fonts de la investigació.

La parella d'ancians ha sigut localitzada este dijous morta en el seu habitatge. Segons la Guàrdia Civil, els morts són de nacionalitat britànica, un home de 78 anys i la dona de 68 anys.

D'altra banda, el Consorci provincial de bombers ha confirmat a Europa Press, que la parella tenia dues calderes en l'habitatge i estava procedint a canviar una d'elles, mentre que l'altra seria la que va provocar la mort de tots dos per una combustió dolenta.

Un equip del parc de Dénia s'ha desplaçat este dijous a l'habitatge, alertat per la Guàrdia Civil davant de la possibilitat que haguera una borsa de gas a l'interior. Tot i això, els equips no han detectat presència de gas.

A este respecte, han recordat que les calderes que funcionen correctament tenen una flama blava o verda, mentre que quan es produïx una combustió dolenta la flama és ataronjada.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2903075/0/combustio-dolenta-caldera-possible-causa-mort-per-intoxicacio-parella-x-bia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios