SCC demana a Puigdemont i Colau que assisteixin al seu acte de celebració del 12 d'octubre

  • Per SCC és important que estiguin amb la seva gent i la gent que defensa la sobirania, en aquest cas la sobirania espanyola".
  • Domingo ha lamentat les dificultats amb què han topat per definir-ne la ubicació amb l'Ajuntament.
  • L'entitat prepara una festa a Nou Barris.
José Domingo, Rafael Arenas (SCC)
José Domingo, Rafael Arenas (SCC)
EUROPA PRESS
José Domingo, Rafael Arenas (SCC)

Societat Civil Catalana (SCC) ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que assisteixin a l'acte que organitzen de cara el 12 d'octubre, Festa de la Hispanitat, a la capital catalana.

Els líders de l'entitat, Rafael Arenas i José Domingo, han explicat que l'entitat organitza una festa a Nou Barris per posar l'accent en el caràcter "popular" de la jornada amb actuacions musicals i intervencions polítiques. Serà un acte de tarda, amb un globus aerostàtic com a "icona" de la festa.

Domingo ha lamentat les dificultats amb què han topat per definir-ne la ubicació amb l'Ajuntament: "problemes burocràtics i demores injustificades".

"Lamentem que altres entitats tinguin una estora de pell per realitzar aquestes esdeveniments", s'ha queixat Domingo. S'ha mostrat confiat per superar "els mals entesos" i precisament per això ha insistit en la presència de Colau a l'acte.

"Per nosaltres és important que facin seva la festa dels ciutadans, que estiguin amb la seva gent i la gent que defensa la sobirania, en aquest cas la sobirania espanyola", ha assenyalat Domingo després que el president de la Generalitat i l'alcaldessa de Barcelona participessin als acte de l'ANC i Òmnium per la Diada.

SCC celebrarà la festa de la Hispanitat a Nou Barris, al parc de Can Dragó. "Preparem la festa que voldríem que es fes a tota Espanya i convocada per les institucions", ha assegurat. Sota el títol 'Espanya sona bé', SCC prepara un acte a partir d les 5 de la tarda amb intenció de reivindicar des del barri el caràcter "popular" del 12 d'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento