Comunitat Valenciana

Una universitat dels EUA proposa per segona vegada la Reina Sofia per al Nobel de la Pau

  • Una universitat dels EUA ha proposat per segon any consecutiu la Reina Sofia per al Premi Nobel de la Pau, segons ha informat el director mèdic del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Neurodegeneratives (Ciberned) i la seua Fundació Ciien, Jesús Ávila.
La Reina Sofía inaugura el IV Congreso de Enfermedades Neurodegenerativas
La Reina Sofía inaugura el IV Congreso de Enfermedades Neurodegenerativas
CASA REAL
La Reina Sofía inaugura el IV Congreso de Enfermedades Neurodegenerativas

Àvila s'ha manifestat així durant la jornada inaugural del IV Congrés Internacional d'Investigació i Innovació de Malalties Neurodegeneratives que se celebra este dimecres i dijous -coincidint amb el Dia de l'Alzheimer- en les instal·lacions de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO) -antiga OAMI- d'Alacant amb la col·laboració de la Fundació Reina Sofia.

A l'acte han assistit Sa Majestat la Reina Sofia, la secretària d'Estat d'Innovació, Carmen Vela; el president de la Generalitat, Ximo Puig, i l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri.

Àvila ha indicat que ja l'any passat els va sorprendre "molt positivament" esta proposta i creu que la Reina Sofia és una persona "mereixedora" del Nobel per la tasca "universal" que realitza per l'Alzheimer i en altres camps "amb una gran discreció", pel que desitja que guanye este reconeixement, tot i que ha reconegut que la competència "és brutal".

Com a anècdota, ha relatat a més que la Reina va estar en la canonització de la Premi Nobel de la Pau en 1979, la Mare Teresa de Calcuta, que va celebrar el papa Francisco a començament de mes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento