Festejar amb estil propi

Dracs i diables, correfocs, ball de gegants, sardanes, castellers i xocolatades donen el sabor més autèntic a quatre dies de celebració amb 600 activitats.
Els balls de gegants a la Cavalcada i els castellers atrauen a molta gent.
Els balls de gegants a la Cavalcada i els castellers atrauen a molta gent.
Els balls de gegants a la Cavalcada i els castellers atrauen a molta gent.
La Mercè és tradició i prova d’això són els actes que cada any es repeteixen amb solemne constància. Un d’ells és el pregó, el tret de sortida de les festes, que, aquest any, anirà a càrrec de l’oceanògrafa Josefina Castellví (Plaça de Sant Jaume, divendres, 19 h). O la passejada de dracs i diables (Plaça Sant Jaume, avui, 21.30 h) preludi del multitudinari Correfoc (Avda.Francesc Cambó-Mercat de Santa Caterina, dissabte, 20.30 h).La Plaça Sant Jaume s’omplirà d’immensitat amb la 6ª Mostra de Balls de Gegants (diumenge, 11 h); de pa amb xocolata, gentilesa del Gremi de Flequers en la Festa del Pa (Palau de la Virreina, divendres, 21 h); o de sardanes, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona (Avda. De la Catedral, divendres, 18 h).

També hi haurà dues diades castelleres a la plaça Sant Jaume, una amb cinc colles de la ciutat (avui, 12.30 h) i una altra amb Castellers de Barcelona, Vilafranca i Minyons de Terrasa (diumenge, 12 h).

Trobada de Falcons

Una novetat per aquest any és que Barcelona serà per primera vegada la seu de la Trobada de Falcons de Catalunya, una tradició importada de la Txèquia (Plaça de Sant Jaume, diumenge, 17 h).

Els Gegants de la Ciutat i els de la Barceloneta obriran enguany la Cavalcada, desembarcant al Portal de la Pau (dilluns, 18 h).

El Piromusical

El Piromusical (Avda. Reina Maria Cristina, dilluns, 22 h) tancarà les festes repassant la història del rock i del pop dels darrers 40 anys. Els focs de la Pirotecnia Igual i l’aigua de la font màgica ballaran al ritme del muntatge musical de l’estudi Oido. Els Beatles, Tina Turner, Marilyn Manson, Queen, Miguel Rios o Sopa de Cabra marcaran la pauta d’aquesta festa pop rock.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento