Multa a l’Ajuntament per desallotjar una terrassa mullant tots els clients

Multa a l’Ajuntament per desallotjar una terrassa mullant tots els clients

Multa a l’Ajuntament per desallotjar una terrassa mullant tots els clients
Marina Fiorillo, ahir, a la seva terrassa, amb la sentència (Hugo Fernández).
Ampliar
  • Una gelateria de Gràcia va portar el cas als jutjats.
  • Els serveis de neteja passaven dues hores abans que l’establiment tanqués.

Es va enfrontar a l’Ajuntament perquè no li deixava complir l’horari d’obertura de la seva terrassa i ha guanyat.

Marina Fiorillo, una italiana de Roma que porta vuit anys regentant la gelatería Yum Yum Il Gelato a la plaça de la Revolució de Gràcia, va denunciar l’estiu del 2005 que dos operaris de BCNeta ruixaven els clients asseguts a la seva terrassa amb la mànega a les 23.30 hores.

Els operaris van ruixar als clients d'aquesta gelateria de la plaça de la Revolució
La seva llicència municipal li permetia treballar dues hores més, fins a la 1.30 de la matinada.

Després de queixar-se "moltíssim" al Districte perquè solucionés una situació "insostenible" que l’estava fent perdre clientela i d’editar un vídeo denunciant la dutxa a la que els serveis de neteja sotmetien cada nit als seus clients i que 20 minutos va recollir, Fiorillo va optar per denunciar l’Ajuntament de Barcelona.

Ara, un jutjat li ha donat la raó i condemna el consistori a pagar-li 531 euros pels ingressos perduts a causa de la ruixada que feia que els clients marxessin.

A més, l’Ajuntament també haurà de pagar 300 euros pels costos judicials.

Per a aquesta italiana de família amb molta tradició gelatera la sentència suposa una "satisfacció moral". I el millor de tot és que ara, a la gelateria "podem treballar tranquils".

Una denúncia i moltes queixes

La Marina va ser l’única que es va decidir a denunciar que no la deixaven treballar dins l’horari que li permetia la seva llicència municipal.

Però a Gràcia, hi va haver moltes més terrasses damnificades per la mànega de BCNeta i que es van queixar del tracte rebut per part del servei de neteja.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/278540/0/mullant/desallotjar/terrassa/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios