Mantenen les vagues de tren a Renfe i Adif

La primera protesta serà el proper dia 25. Els sindicats de Renfe i Adif mantindran les vagues previstes per als propers dies 25 i 26 de setembre i 1, 2, 11 i 15 d’octubre al servei de Rodalies.La decisió l’han presa després de la trobada que ahir van mantenir tots els sindicats ferroviaris (CCOO, UGT, SEMAF, CGT y SFF) amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, per conèixer de primera mà com es farà la transferència de la gestió de Rodalies a les comunitats autònomes. La reunió va acabar sense cap acord per desconvocar les mobilitzacions. Només es va pactar crear una comissió Estat-Generalitat-Sindicats per negociar.

De la seva banda, l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) s’ha oposat a aquesta aturada del servei pels «greus efectes sobre els usuaris de Rodalies i Regionals a Catalunya».

Tot i que la PTP ha destacat que respecta el dret a la vaga, creu que la protesta es fa «amb una idea centralista en contra d’un traspàs legitimat per la ciutadania al referèndum de l’Estatut».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento