Elles darrera la càmera

Elles darrera la càmera

La 15a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones presentarà 64 treballs cinematogràfics desenvolupats per dones d’arreu del món. La Mostra ofereix aquest any una variada sel·lecció de propostes entre les quals destaca el monogràfic Palestina, diaris del setge, en què tres realitzadores palestines s’interroguen sobre el conflicte al seu país. Les tres cineastes seran a Barcelona durant la Mostra, igual que algunes de les protagonistes més destacades del cinema fet per dones a tot el món, com ara la realitzadora Vera Neubauer, un referent en el cinema d’animació. Per a aquesta nova edició els organitzadors del festival han volgut retre homenatge a la realitzadora Mercè Vilaret amb la projecció d’una sel·lecció dels seus documentals més significatius. La Mostra presenta, a més, films de ficció i documentals inèdits, com ara Yes, de Sally Potter; Tarachime, de la japonesa Naomi Kawase o Pleasant Moments, de Vera Chytilová.

* Tota la programació i sales a http://mostra.dracmagic.cat/

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/244775/0/elles/darrera/camera/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios