Permís patern pels ‘piercings’ per a menors de 16 anys

Permís patern pels ‘piercings’ per a menors de 16 anys

Abans de l’estiu, la Generalitat preveu aprovar un avantprojecte de decret per tal que els menors de 16 anys estiguin obligats a presentar un permís signat per pares o tutors legals en cas de voler-se fer un piercing i també un tatuatge o una micropigmentació.
Segons la Direcció de Salut Pública de la Generalitat, cal actualitzar la legislació que regula els tatuatges i piercings a Catalunya i que data de l’any 2001.

La nova normativa també controlarà els materials i productes sanitaris i cosmètics que facin servir els professionals. I crearà un registre compartit dels locals que es dediquen a aquesta activitat, cada cop més de moda. En un futur, cada ajuntament haurà d’autoritzar aquests establiments. La pràctica ambulant serà perseguida per la nova llei.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/211749/0/patern/piercings/menors/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios