L'aeroport de Barcelona-el Prat compta amb 25 destinacions intercontinentals aquest hivern

  • US Airways allarga la seva ruta a Filadèlfia durant els propers mesos.
  • Els seients oferts des de Barcelona s'han incrementat un 5,3%.
  • Els moviments programats també pugen i seran un 2,8% més.
Un avió acabant les maniobres d'aterrament a l'aeroport de Barcelona-el Prat.
Un avió acabant les maniobres d'aterrament a l'aeroport de Barcelona-el Prat.
ACN
Un avió acabant les maniobres d'aterrament a l'aeroport de Barcelona-el Prat.

L'aeroport de Barcelona-el Prat tindrà 25 destinacions intercontinentals durant aquest hivern ja que la companyia US Airways allargarà la seva ruta a Filadèlfia (EUA) durant la temporada que s'inicia diumenge.

Segons que ha informat el Ministeri de Foment, els seients oferts des del principal aeroport català s'han incrementat aquesta temporada hivernal en un 5,3% i els moviments programats també pugen i seran un 2,8% més.

A banda que US Airways mantingui la connexió amb Filadèlfia, les companyies Ryanair i Vueling allargaran durant els propers mesos la connexió amb Fes, Casablanca, Nador i Tànger, al Marroc; i Alger (Algèria).

Noves destinacions

L'aeroport de Barcelona guanya diverses connexions internacionals regulars, com ara la de Càller (Sardenya), Dortmund i Dresden (Alemanya), Reykjavík (Islàndia), Guipavas-Brest Bretagne i Rennes-Saint Jacques (França).

Aquesta temporada s'estrena al Prat la companyia Utair Ukraine, que volarà a Borispol (Kíev, Ucraïna), Evelop Airlines, que connectarà amb Lanzarote i Tenerife Sur, i Bulgaria Air, que tindrà vols regulars amb Sofia.

També l'Aeroport de Girona-Costa Brava estrenarà a partir de diumenge cinc noves rutes, totes connexions regulars operades per Ryanair. S'estrena la connexió amb Rabat (Marroc), Bristol i Londres-Stansted (Regne Unit), Poznan i Breslau (Polònia).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento