Detenen un home per violar dues dones en sortir de la presó

Detenen un home per violar dues dones en sortir de la presó

La Policia ha detingut un home de 44 anys com a presumte autor de, com a mínim, dues violacions en els darrers mesos. Ricardo C.F. havia sortit de la presó a finals del 2003, després d’haver-hi estar durant 14 anys per un delicte d’homicidi i violació.
L’home, que ja torna a estar entre reixes per ordre del jutge, està acusat de detenir il·legalment una dona el passat 19 de gener i, a punta de pistola, portar-la fins a un pis on li va robar tot el que tenia i la va violar. Després de detenir-lo, la Policia va descobrir que, possiblement, l’home havia violat una altra dona, amb el mateix procediment, el 16 de desembre. La Policia, que li va trobar dues armes de foc, no descarta que hagi violat més dones.  
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1959/0/detenen/home/violar/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios