Josep Carreras recordarà 50 anys al Liceu

El tenor català farà un recital especial al juny que destaca en la nova temporada 2007 i 2008, que es va presentar ahir al teatre.
Josep Carreras recordarà al juny el seu debut al Liceu el 1957. (Arxiu)
Josep Carreras recordarà al juny el seu debut al Liceu el 1957. (Arxiu)
Josep Carreras recordarà al juny el seu debut al Liceu el 1957. (Arxiu)
L’òpera està d’enhorabona perquè el proper mes de maig, el Liceu estrena per primer cop a Espanya una òpera fonamental del passat segle XX, Muerte en Venecia, de l’anglès Benjamin Britten (1973), i que pren com a referència la novel·la del mateix títol de Thomas Mann. A més, el tenor català Josep Carreras recordarà al juny amb una actuació especial la seva estrena artística en el coliseu operístic barceloní, fa tot just mig segle, quan era un nen.Aquests dos espectacles els van subratllar ahir com a plats forts de la propera temporada 2007-2008 la directora general del Liceu, Rosa Cullell, i el director artístic, Joan Matabosch.

El Teatre Real de Madrid i l’Òpera Nacional del Rhin coprodueixen amb el Liceu Muerte en Venecia. Defensaran aquesta ópera els intèrprets Thomas Moser, Scott Hendricks i Carlos Mena, dirigits per Willy Decker.

Carreras, per la seva part, oferirà un recital d’obres de Francesco Paolo Tosti, Giacomo Puccini i Eduard Toldrà. La gala es complementa amb una exposició sobre la vinculació del tenor amb el Liceu.

La Fura dels Baus entenen d’òpera

Al novembre, La Fura dels Baus (Àlex Ollé i Carlos Padrissa) s’encarregaran de la direcció d’escena d’Andrea Chénier, una producció del Nuevo Teatro Nacional de Tokio, amb els cantants José Cura, Deborah Voigt i Carlos Álvarez. Joan Font de Comediants, dirigirà el drama en dos actes La Cenerentola, coproduït pel Liceu, la Welsh National Opera de Cardiff, el Houston Grand Opera y el Grand Théatre de Ginebra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento