Els Mossos instal·laran al barri de Sant Cosme la comissaria del Prat

Els Mossos instal·laran al barri de Sant Cosme la comissaria del Prat

Impuls a la ciència. Els Mossos d’Esquadra instal·laran al barri de Sant Cosme la seva comissaria del Prat. L’Ajuntament ha cedit a la Generalitat un terreny de 2.900 metres quadrats al carrer Onze de Setembre. La instal·lació ha d’estar a punt l’any 2006, amb el desplegament de 172 agents. A més, les comissaries de Sant Andreu i Horta hauran d’estar llestes al novembre.

 

El consell executiu també va aprovar ahir el Pla de Recerca i Innovació (PRI) 2005-2008, que pretén incrementar el nombre d’investigadors i potenciar l’equiparació d’homes i dones en aquest sector, i impulsar les infraestructures de recerca. La inversió serà de 2.000 milions d’euros. El pla s’ha penjat a www.gencat.net/pricatalunya.

A més, la Conselleria d’Interior posa en marxa a Barcelona un centre vinculat a les Nacions Unides dedicat a la formació i la investigació de temes de seguretat i diversitat cultural.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1684/0/mossos/bari/prat/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios