Cinc visions de la realitat

Un recull d’exposicions de diferents disciplines que plantegen punts de vista molt diversos.
Cinc punts de vista gens habituals sobre disciplines artístiques diferents. Això és el que ofereix el Centre d’Art Santa Mónica (CASM) fins el 3 de desembre. Són cinc exposicions que parlen de l’experiència, la història, la repetició, la memòria fotogràfica i les emocions.L’exposició Manu Militari, a càrrec de Fernando Sànchez Castillo, inclou tres parts que ell anomena Representacions de la realitat. Cada una es refereix a com l’estament militar ha influït en el plantejament de la vida social espanyola durant la guerra civil, la dictadura i la transició a la democràcia.

La mostra Shroud proposa una alternativa col·lectiva de pensar i sentir enfront de la forma individual tradicional. Elevator/Or de Dave Hullfish és una oportunitat de gaudir d’obres que semblen no estar acabades.

Una altra de les propostes interessants és Joventut. Són mostres de joves que viuen en diferents relats utilitzant el vídeo, la fotografia, la música i la pintura. A La informació, Hullfish presenta històries desordenades que deriven en altres relats pensats per l’autor.

* Rambla Santa Mònica, 7. Dissabte d’11 a 20 hores i diumenge d’11 a 15. De franc.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento