El carrer Princesa s'obre a la circulació de vehicles aquesta tarda

Les claus:
  • Després de set mesos d'obres.
  • S'ha canviat el sentit de la circulació.
  • Hi ha aparcament per a bicicletes. 

A partir d'aquesta tarda, el carrer Princesa estarà obert al trànsit rodat, després de set mesos en obres. La circulació de vehicles canvia de sentit i queda establerta en direcció a Via Laietana. Aquesta remodelació s'emmarca dins del nou Pla de Mobilitat del Casc Antic que té com a objectiu donar prioritat al vianant.

Això ha estat possible amb la supressió de totes les places d'aparcament de vehicles, l'ampliació de la vorera del cantó muntanya fins als 3,80 metres i la col·locació de jardineres i bancs.

Aparcaments per a bicis 

A més, s'han creat aparcaments per a bicicletes i s'han deixat espais per a càrrega i descàrrega.

Durant les obres, també s'ha renovat l'asfaltat de la via i la seva senyalització. Dins d'aquesta mateixa intervenció, resta pendent la finalització dels treballs de remodelació de plaça de la Puntual, que es posa tota a nivell de vorera.

D'altra banda, s'ha canviat la senyalització de la Via Laietana en sentit descendent, a través d'una illeta que evita el gir a l'esquerre cap al carrer Princesa. També a la Via Laietana s'ha creat un nou carril bus de pujada entre la plaça d'Antoni Maura i el carrer d'Ortigosa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento